Erikoishammas­teknikko
Ossi Vallemaa

Erikoishammasteknikko Ossi Vallemaa

Ossi on kokenut ja monipuolinen erikoishammasteknikko. Hän aloitti uransa hammasalalla vuonna 1975. Hän on aina ollut kiinnostunut maalaamisesta, teknisestä käsityöstä ja asiakaspalvelusta. Erikoishammasteknikkona hän on saanut kaikki nämä kiinnostuksensa kohteet hienosti yhdistettyä.

Teen nopeasti ja luotettavasti kaikki hammasproteesityöt; uudet proteesit sekä kaikki niihin liittyä tarkistus ja huoltotoimet. Erityisosaamistani ovat implanttikiinnitteiset hammasproteesit. Olen jo neljännesvuosisadan ajan tehnyt yhteistyötä leuka- ja suukirurgi Antero Salon kanssa. Yhdessä olemme tehneet satoja onnistuneita implanttikantoisia proteeseja. Kiinteä ja pitkäaikainen yhteistyömme Anteron kanssa tekee prosessista asiakkaalle helpon ja toimivan kokonaisuuden. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta ”neppariproteeseista”. Proteesi pysyy paremmin paikallaan; syöminen ja hymyileminen helpottuu.

Perusajatukseni on, että tärkein asia elämässä on se, että pidät itsestäsi huolta! Usein kuulen, että asiakas on valmis tekemään kalliin remontin kotonaan, mutta ei ole valmis sijoittamaan omaan hammaskalustoonsa. Erikoishammasteknikkona kehotan ehdottomasti kaikkia unohtamaan tällaiset ajatusmallit! Asiantuntijat pystyvät helposti ja nopeasti huolehtimaan terveydestäsi, siten että hyvinvointisi ja elämänlaatusi paranevat. Jokaisen tulisi antaa ansaitsemansa arvo itselleen! Vastaanottoni sijaitsevat Hakaniemessä, Etelä-Haagassa, Nummelassa, Karkkilassa ja Riihimäellä. Teen myös kotikäyntejä tarvittaessa.

Tule rohkeasti ilmaiseen konsultaatioon miettimään yhdessä vaihtoehtoja sinun tilanteeseesi!